DISCIPLINES 
- Concept 
- Design ​​​​​​​
CLIENT 
Jacob Douwe Egberts Professional
Moodboard 
Subtiel, stijlvol, natuurlijk, organisch en verfrissend. Enkele woorden die het basiskleurenpalet van het moodboard het beste beschrijven.
De plattegrond heeft drie gebieden. Allereerst de Welcome Area met drie stoelen en een bijzettafel. Daarnaast is er een lounge in de Experience Area en een Taste Area voor de koffie en koffiemachines.
De ruimtes kunnen tezamen ook worden gebruikt als presentatieruimte. Wanneer de stoelen in de Welcome Area worden verwijderd, is dit een perfecte plek om als podium te gebruiken.
De Taste Area is de belangrijkste ruimte. Het voelt als de keuken van Jacob Douwe Egberts Professional. Je kunt de koffie ruiken en proeven, terwijl je de verschillende machines bewondert. Er zijn bijpassende 'blendcards' gemaakt voor elke machine.

JDE Paper cups 
Het thuisgevoel dat we bij Jacob Douwe Egberts krijgen brengen we nu ook over in het vliegtuig. De warme chocolade melk, koffie, espresso of cappuccino hebben ieder hun eigen beker met iconische gebouwen uit binnen- en buitenland. Een warm welkom voor iedere bestemming.